Vállalkozás bemutatása

KOMPLETT Bőr- és Textilkonfekcionáló Kft 1992. február 05-én kezdte működését mint családi magyar vállalkozás. melynek fő profilja irodabútor gyártás kiemelten annak kárpitos elemeinek gyártása. Továbbá objekt berendezések gyártása, teljes felújítása ( közintézmények – repülőterek, színházak részére ). A cég folyamatos fejlődését a sikeres működés biztosította. Törzstőke közel 10-szerese az induláskori értéknek.

 

Az árbevétel megközelíti az 1000 M Ft értéket, mely 98 %-ban közösségen belüli export értékesítés. Átlagos dolgozói létszám 2000. évben 53 fő, jelenleg 95 fő.

A tulajdonosok Ugray Csaba és Ugray Csabáné Orbán Katalin 1986.-ban Gmk gazdasági forma keretein belül kezdték vállalkozásukat. Mind műszaki mind textilipari felsőfokú végzettségük mellett szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztették, így nőhette ki magát vállalkozásuk a jelenlegi formájára, méretére.

 

A cég vezetői és tulajdonosai kezdetektől a mai napig:

 

Ugray Csaba
Ügyvezető
1992.-2012-ig

 

Ugray Csabáné Orbán Katalin
Ügyvezető
1992-től

 

Dr Ugray Attila
Ügyvezető
2012-től

 

A társaság tevékenységi körei:

  • - Irodabútor gyártása (Főtevékenység)
  • - Egyéb Textiláru gyártása m.n.s.
  • - Konfekcionált textiláru gyártása /kivéve ruházat/
  • - Ágybetét gyártása

 

A KFT dinamikusan fejlődő vállalkozás, ami a térségben talán a legtöbb embernek biztosít munkahelyet. Kezdetektől magyarországi magán vállalkozás, amely korábban kialakult németországi partneri kapcsolatra épült, és mára már több németországi és osztrák céggel is kapcsolatban áll, valamint az Egyesült Királyságból is kapunk folyamatosan. megrendeléseket.

Szerződéseink hosszú távra biztosítják a termelést. Közösségen belüli értékesítésre történő irodabútor gyártásunk mennyiségi és minőségi fejlődéséért a cég vezetősége nagy erőfeszítéseket tesz. 2012 évben elnyertük

 

„AZ ÉV BESZÁLÍTÓJA” címet.

 

A tárgyalások a termékfejlesztés és mind több új termék, új modell gyártásának bevezetéséről folyamatosak, mára már közel 1000 fajta modellt gyártunk. Partnereink között a legjobb beszállítókat és forgalmazókat tudhatjuk, melyek kiválasztása nagy körültekintést kíván.

Jövőbeni terveink továbbra is növekedés irányú, mely a cég életében jelentős infrastrukturális fejlesztést igényel a mind nagyobb elvárások maradéktalan teljesítése érdekében.

Az megbízhatóság a pontosság és a szakértelem fejlődésünk záloga, mind határokon belül, mind azon túl is. Ezen szemléletet közvetítjük dolgozóink felé is.

 

Vasad, 2013. október 30.